THUIS - de showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen

Keukens

Een huis van Dura Vermeer is altijd voorzien van een keuken in de V.O.N. prijs. Je kiest bij THUIS uit de mooiste materialen, de nieuwste apparatuur en de beste merken. Bij THUIS vind je de keuken die hoort bij jouw manier van leven. Met extra opbergruimte, een Quooker of een bijzonder werkblad. Zo weet jij zeker dat je straks in jouw ideale keuken staat te koken.

Keukens

Badkamers

Vanzelfsprekend is een huis van Dura Vermeer voorzien van een mooie badkamer in de V.O.N. prijs. THUIS biedt badkamers waar je lang plezier van hebt. Wij denken graag mee over de best passende indeling, tegels en sanitaire producten van de beste merken. Zo weet je zeker dat jouw droom badkamer realiteit wordt.

Badkamers

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden naar onze 'Ready 2 Move' in brochure.

Upgrade mogelijkheden

Een dag bij THUIS

We kijken er naar uit om je binnenkort te ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren.

Thuis Stappen V2

Meer weten over THUIS?

Bekijk website