Zakelijk

U maakt het kopers graag zo makkelijk mogelijk. Met een fijne woning die gewoon in orde is. Waarin alles klopt en het direct comfortabel wonen is. Het team van THUIS begrijpt het belang daarvan als geen ander. Daarom hebben wij een uniek concept voor ontwikkelaars en beleggers ontwikkeld. De belangrijkste voordelen van dit concept zijn:

Alles onder één dak

U vindt bij ons alles onder één dak: keukens, badkamers, wanden en vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Breed assortiment

Er is een breed assortiment van hoogwaardige en duurzame producten, passend bij de stijl van uw project.

Comfortabel en compleet

U biedt uw koper of huurder een comfortabele en complete woning; de bewoner hoeft er alleen zijn meubels nog in te zetten.

Zorgeloos kiezen

Wij denken mee over het beste ontwerp en zorgen voor een waardevolle woning.

Voor u als ontwikkelaar

Uw woning wordt opgeleverd met een kwaliteitskeuken en een luxe badkamer. Kiest u voor ons Ready 2 Move in-concept, dan worden de woningen compleet opgeleverd met wand en vloerafwerking. Kopers hoeven dan alleen nog maar meubels neer te zetten en kan heerlijk wonen. THUIS werkt met merken van hoogwaardige kwaliteit zoals SieMatic, Siemens, Miele, Quooker, Villeroy & Boch, Mosa en Hansgrohe. Alle producten zijn op een duurzame manier geproduceerd en ontworpen voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Voor u als ontwikkelaar

Voor u als belegger

THUIS ontwerpt keukens vanuit basisopstellingen die gangbaar zijn in de markt. Dat betekent relatief lage kosten voor u als belegger en een gedegen en goed functionerende keuken voor de koper of huurder. Uiteraard sluiten onze keukenontwerpen aan bij de laatste woontrends. Bovendien is elk ontwerp af te stemmen op de smaak en beleving van de uiteindelijke gebruiker. U kunt ook kiezen voor het Ready 2 Rent-concept. Hiermee maken wij beleggerswoningen direct woonklaar. Niet alleen met kwaliteitskeukens, maar ook met hoogwaardig sanitair en mooie wand- en vloerafwerking. Zo voegt u met Ready 2 Rent waarde toe aan uw beleggerswoning.

Voor u als belegger

Meer weten?

Bent u ontwikkelaar, bouwer, belegger of corporatie en wilt u gebruik maken van de diensten van THUIS - de Showroom?

Neem dan contact op met:

Mesut Kilic - Operationeel Manager Klant & Markt
06 - 4339 6877

Maurits Jongebreur - Algemeen Manager
06 - 2256 9863

Particulier?

Ga naar onze contactpagina voor onze algemene contactgegevens.

Contact