Zakelijk

U maakt het kopers graag zo makkelijk mogelijk. Met een fijne woning die gewoon in orde is. Waarin alles klopt en het direct comfortabel wonen is. Het team van THUIS begrijpt het belang daarvan als geen ander. Daarom hebben wij een uniek concept voor ontwikkelaars en beleggers ontwikkeld. De belangrijkste voordelen van dit concept zijn:

Alles onder één dak

U vindt bij ons alles onder één dak: keukens, badkamers, wanden en vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Breed assortiment

Er is een breed assortiment van hoogwaardige en duurzame producten, passend bij de stijl van uw project.

Comfortabel en compleet

U biedt uw koper of huurder een comfortabele en complete woning; de bewoner hoeft er alleen zijn meubels nog in te zetten.

Zorgeloos kiezen

Wij denken mee over het beste ontwerp en zorgen voor een waardevolle woning.

Voor u als ontwikkelaar

Uw woning wordt opgeleverd met een kwaliteitskeuken en een luxe badkamer. Kiest u voor ons 'Woonklaar' concept, dan worden de woningen compleet opgeleverd met wand en vloerafwerking. Kopers hoeven dan alleen nog maar meubels neer te zetten en kunnen heerlijk wonen. THUIS werkt met merken van hoogwaardige kwaliteit zoals SieMatic, Siemens, Miele, Quooker, Villeroy & Boch, Mosa en Hansgrohe. Alle producten zijn op een duurzame manier geproduceerd en ontworpen voor jarenlang zorgeloos gebruik.

Voor u als ontwikkelaar

Voor u als belegger

THUIS ontwerpt keukens vanuit basisopstellingen die gangbaar zijn in de markt. Dat betekent relatief lage kosten voor u als belegger en een gedegen en goed functionerende keuken voor de koper of huurder. Uiteraard sluiten onze keukenontwerpen aan bij de laatste woontrends. Bovendien is elk ontwerp af te stemmen op de smaak en beleving van de uiteindelijke gebruiker met onze upgrades. We hebben hiervoor een overzichtelijke matrix opgesteld, waarbij u in één oogopslag kunt zien wat de kosten zijn voor de basisopstelling inclusief de meerprijzen voor de diverse upgrades. Wilt u deze matrix inzien? Neem dan contact met ons op.

Voor u als belegger

Bekijk onze minizine!

Speciaal voor de Provada ontwikkelde THUIS een eigen minizine. Hierin vind je alles over de Showroom, ons aanbod en een binnenkijker van TudorPark! Nieuwsgierig?

download ons minizine
Bekijk onze minizine!

Meer weten?

Bent u ontwikkelaar, bouwer, belegger of corporatie en wilt u gebruik maken van de diensten van THUIS - de Showroom? Neem dan contact met ons op!

Particulier?

Ga naar onze contactpagina voor onze algemene contactgegevens.

Contact