Het THUIS Team

Bij THUIS ontvangen we jaarlijks ruim 1.000 kopers om hun woonwensen in vervulling te brengen. Deze klanten worden geholpen door ons team van 50 professionele en vakkundige specialisten op het gebied van keukens, badkamers, raam- en vloerdecoratie & bouwkundige opties. In een bijzondere setting bieden we THUIS klanten een unieke en persoonlijke beleving waarin ze overtuigende keuzes kunnen maken.

Annabel over werken bij THUIS

"Als teammanager houd ik me bezig met het begeleiden van de keukenadviseurs. Ik train ze in het adviseren en probeer het beste in ze naar boven te halen. Het is eveneens persoonsgericht en dankbaar werk dat ik met plezier en bezieling doe. Wat deze functie echter nog leuker maakt, is dat ik er mijn commerciële kwaliteiten in kwijt kan. Als commerciële afdeling binnen een niet-commercieel bedrijf is THUIS een nieuwe tak van sport. Ik geniet van de uitdaging om te bedenken hoe we enerzijds betrokken en onderscheidend kunnen zijn en anderzijds de winkel draaiende kunnen houden."

Annabel over werken bij THUIS

Werken bij THUIS?

Bij THUIS - de showroom kom je in een team met 50 enthousiaste en gedreven collega’s. Maar je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een deelname aan een branche- en pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht. Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Werken bij THUIS?

Werken bij THUIS - de showroom?

Bekijk onze vacatures