05 augustus 2024

Mosa: Nederlandse tegels van topkwaliteit voor jouw droom-badkamer

Bij THUIS de Showroom zijn we trots op onze samenwerking met Mosa, een toonaangevend Nederlands tegelbedrijf. In onze Showroom kun je de prachtige tegels van Mosa bewonderen en ervaren hoe ze jouw badkamer naar een hoger niveau kunnen tillen.

Mosa: Nederlandse tegels van topkwaliteit voor jouw droom-badkamer

Mosa hecht veel waarde aan lokale productie en maakt al haar tegels in Maastricht. Dit betekent niet alleen een kleinere ecologische voetafdruk, maar ook een betere controle over de kwaliteit. De tegels zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en zijn kras- en slijtvast, waardoor ze perfect zijn voor huishoudens met kinderen of huisdieren. 

Bovendien is bijna de hele tegelcollectie van Mosa Cradle to Cradle-gecertificeerd. Dit betekent dat ze zuivere grondstoffen gebruiken en zoveel mogelijk productieafval hergebruiken, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Energiezuinig en stijlvol

Wist je dat keramische tegels ook heel goed samengaan met vloerverwarming? Ze houden de warmte vast en geleiden deze efficiënt, waardoor je energieverbruik omlaag gaat. In onze Showroom kun je ontdekken hoe Mosa-tegels niet alleen praktisch, maar ook mooi kunnen zijn.

Energiezuinig en stijlvol

Motto by Mosa: jouw persoonlijke stijl

Voor wie op zoek is naar iets unieks, is er Motto by Mosa. Deze collectie is uitgesprokener en biedt een breed scala aan kleuren en texturen, zodat je jouw badkamer een persoonlijke touch kunt geven. Kom langs in onze Showroom en laat je inspireren door de mogelijkheden van Motto by Mosa.

Motto by Mosa: jouw persoonlijke stijl

Onze THUISmakers laten je graag onze collectie zien in onze Showroom.