07 september 2022

Compleet afgewerkte modelwoning in De Nieuwe Vogelbuurt

Compleet afgewerkte modelwoning in De Nieuwe Vogelbuurt

Op donderdag 1 september is de verkoop gestart van de tweede fase van De Goudvogel in Vlaardingen. Het project van in totaal 52 eengezinswoningen wordt ontwikkeld door Dura Vermeer Bouw Zuid West.

Het start verkoop evenement vond plaats in de onlangs opgeleverde houten modelwoning in naastgelegen deelplan De Zangvogel. Zo konden potentiële kopers de wijk alvast ontdekken. In opdracht van Dura Vermeer Bouw Zuid West is deze modelwoning voorzien van het Ready 2 Move in concept van THUIS – de showroom. De woning is naast een keuken en sanitair voorzien van wand-/ en vloerafwerking, inbouwkasten, trapbekleding en raamdecoratie. Met dit concept willen wij kopers compleet ontzorgen en hoeven zij enkel nog hun meubels te verhuizen. Kopers krijgen op deze manier een goed beeld van de mogelijkheden die THUIS – de showroom te bieden heeft.

In samenwerking met Dura Vermeer Bouw Zuid West ontvangen de kopers van De Goudvogel fase twee een waardecheque bij aankoop van hun nieuwe woning voor wand- en vloerafwerking. Samen met onze woonklaaradviseur gaan zij aan de slag om hun woonstijl vorm te geven in hun nieuwe huis. We kijken ernaar uit samen van hun nieuwe huis een thuis te maken.

Wij zijn ontzettend blij en trots met het eindresultaat van de modelwoning, en de prettige samenwerking met Dura Vermeer Bouw Zuid West.

Meer weten over De Goudvogel?
Meer informatie over het plan, de locatie en het woningaanbod in De Goudvogel is te vinden op denieuwevogelbuurt.nl.