28 mei 2024

Een dag bij THUIS - de Showroom

Wat leuk! Je komt een dag naar onze Showroom om samen met ons je droomkeuken en je badkamer samen te stellen. Wat kun je op zo’n dag allemaal verwachten…?

Een dag bij THUIS - de Showroom

THUIS in onze Showroom

Allereerst word je hartelijk ontvangen door een van onze gastvrouwen. Zij serveren de heerlijkste koffie en daar hoort uiteraard wat lekkers bij. Veelal is dit huisgemaakt en kan je de zoete geuren uit de oven al ruiken.

Jouw droomkeuken of badkamer

Een dag bij THUIS de Showroom wordt opgedeeld in twee delen; het ene dagdeel ga je de keuken samenstellen en het andere deel stel je jouw droombadkamer samen.

Jouw droomkeuken of badkamer

Op zo’n dag, waarin je veel keuzes gaat maken, krijg je tussendoor een vers bereide lunch geserveerd in onze brasserie. Even een rustpunt tijdens die dag is wel zo prettig. Om daarna met een voldaan gevoel naar de volgende adviseur te gaan die jou verder gaat begeleiden.

Even tot rust komen

Volg je woning

Uiteindelijk hopen we dat je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis gaat en kun je alle ontwikkelingen verder volgen in het ‘Volg je woning’ portaal.

Volg je woning

Hoe verder?

Drie maanden voor de uiteindelijke oplevering van je woning word je nogmaals uitgenodigd in onze Showroom om de keuken door te nemen en is er nog de mogelijkheid om je keuken aan te passen. Als jij dan helemaal tevreden bent over je droomkeuken gaan wij deze voor jou laten produceren.

Wij THUISmakers verwelkomen je graag in onze Showroom!