31 mei 2024

Binnenkijken bij TudorPark in Hoofddorp

Benieuwd hoe keuken, sanitair en woonklaar samenkomen? Een heel aantal kopers van TudorPark in Hoofddorp heeft een droomkeuken of -badkamer uitgezocht bij THUIS de Showroom. Dit project met partner Dura Vermeer is gestart in 2017 en inmiddels hebben veel kopers hun woning betrokken.

Binnenkijken bij TudorPark in Hoofddorp

Verschillende woonstijlen

Van moderne designs tot klassieke stijlen - THUIS de Showroom biedt een ruime keuze aan opties om jouw persoonlijke woonstijl tot uiting te laten komen. Bewoners konden er zelfs voor kiezen om hun huis volledig woonklaar te laten opleveren, inclusief raamdecoratie, vloerafwerking en op maat gemaakte kasten. Zo hoef je je als koper geen zorgen te maken over lastige verbouwingen of inrichtingskeuzes - alles wordt voor je geregeld.

Droomkeuken

Vele appartementen werden opgeleverd met een luxe keuken. Bewoners konden kiezen voor de basisopstelling, maar ook uitbreiden met een kookeiland. Diverse trends kwamen voorbij: van de zwarte keuken met marmeren blad tot de beige keuken. Onze adviseurs dachten met elke woonstijl mee. Dat maakt dat elke nieuwbouwwoning er toch anders uitziet!

Droomkeuken

De badkamer is het rustpunt van het huis. Daarom wil je als koper dat de sfeer hierbij aansluit. Maar een badkamer moet naast mooi, ook praktisch zijn. Tijdens het spitsuur in de badkamer kan het bijvoorbeeld prettig zijn om meerdere waskommen te hebben. Onze sanitair experts denken graag met je mee als het aankomt op praktische oplossingen, die aansluiten bij jouw woonstijl.

Even tot rust komen

Woonklaar

Kopers van TudorPark konden er ook voor kiezen om hun woning 'Woonklaar' op te laten leveren. Zo konden zij kiezen uit wand- en vloerafwerking, maar ook uit raamdecoratie. Onze THUISmakers stelden samen met de kopers moodboards samen in hun woonstijl. Zo konden de toekomstige bewoners direct zien of alles bij elkaar paste en hoefden ze na de oplevering alleen nog maar hun spullen te verhuizen.

Woonklaar

Laat je inspireren